DUYURULAR

28. Dönem POMEM Olarak Müdürlüğümüze Planlanan Aday Öğrencilerden İstenecek Belgeler ve Dikkat Edecekleri Hususlar
  01 Temmuz 2022

KAYIT SIRASINDA ADAY ÖĞRENCİLERİN YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1. Adaylar ekte de verilen Ek-1 Öğrenci Özlük Bilgileri Formunu tek sayfa önlü arkalı eksiksiz bir şekilde mavi tükenmez kalemle doldurup imzalı bir şekilde getireceklerdir.
  2. Adaylar güncel onaylı ikametgah belgelerini getireceklerdir.
  3. Vukuatlı nüfus kayıt örneği güncel tarihli.
  4. Mezun olduğu üniversiteye ait diplomasının ASLI ve (2) adet fotokopisi, diploması düzenlenmemiş olanların ise geçici mezuniyet belgesi ve iki (2) adet fotokopisi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite /enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini) getireceklerdir.
  5. Askerlik hizmetini yapmış adaylar TERHİS BELGESİ (Askerlik sevk ve tehir tarihlerinin, sınıfını ve rütbesinin yazılı olduğu), 1111 sayılı askerlik kanununun 10. maddesine göre askerlik hizmetini yapmış sayılanlar ise Tecil tarihi güncel olacak şekilde askerlik durum belgesinin (TECİL, HİZMET DURUM BELGESİ, MUAF BELGESİ) asıllarını ve ikişer (2) adet fotokopilerini getireceklerdir. Askerlik sırasında ya da sivil hayatta geçirilen ameliyata ilişkin raporların, askerliğe elverişli olmadığına dair; aldıysa hava değişimine dair tüm raporların getirilmesi gerekmektedir.
  6. Nüfus Cüzdanının aslı görülmek kaydı ile 2 adet fotokopisi,
  7. Ehliyet Fotokopisi (Olanlar İçin),
  8. Yaş düzeltmesi yaptıran adaylar için ilgili mahkeme kararı ve fotokopisi (2 adet),
  9. Kendisinde veya eşinde ad – soyad değişikliği yaptıran varsa mahkeme kararı (aslı veya onaylı sureti) ve fotokopisi (2 adet),
  10. Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 (dört) adet biyometrik fotoğraf
  11. Evli ise; evlilik cüzdanının ilk 4 (dört) sayfasının 2 adet fotokopisi,
  12. Kan Grubu Kartı
  13. E- Devlet şifresi alarak aktif hale getireceklerdir.
  14. Yukarıda bahsi geçen tüm evraklar sırasıyla mavi şeffaf kapaklı dosya içerisinde hazır edilip üzerlerine Ad-Soyad ve TC Kimlik Numaraları yazılıp teslim edilecektir.

NOT 1-: İstenen belgelerin asıllarını ve 2’şer adet fotokopilerini getirmeyen adayların kesin kayıtları yapılmayacaktır.

NOT 2-: Müdürlüğümüz içerisinde ve yakın çevresinde banka ATM’si bulunmamaktadır.

NOT 3-: Adaylar 18/07/2022 tarih saat:17.00’a kadar Müdürlüğümüze girişleri olacak şekilde hazır bulunacaklardır.

ADAYLARIN İNTİBAK EĞİTİMİ İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER

1. Adayların yanlarında yeteri kadar mevsim şartlarına uygun sivil kıyafet getirmeleri uygun olacaktır.
  2. Spor Ayakkabı ve Eşofman Takımı (Siyah veya Lacivert)
  3. Terlik,
  4. Pijama Takımı, iç çamaşırı,
  5. El ve Banyo Havlusu,
  6. Kişisel Bakım Malzemesi (Tıraş Malzemesi, Şampuan, Siyah veya Lacivert Çorap vb.).

POMEM’ de KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK ve EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER

1. Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı telefonlar dışındaki cep telefonları getirilecektir), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır,
  2. Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi,
  3. Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi,
  4. Dr. raporu ve reçetesi bulunmayan bitkisel veya tıbbi ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme,
  5. Her türlü kesici ve delici aletler (açık jilet vb. getirilmeyecek),
  6. Adayların alyans hariç her türlü takı ve aksesuarları getirmeleri ve takmaları yasaktır,
  7. Her türlü siyasi ve ideolojik kitap, dergi vs. malzemelerini yanlarında getirmeleri yasaktır.

KAYIT İÇİN GELECEK TÜM ÖĞRENCİLER, MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELMEDEN ÖNCE SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLACAKLARDIR.

Haber Paylaş