29. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  09 Aralık 2023

9 Aralık 2023 tarihinde, Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde gerçekleşen 29. Dönem Mezuniyet Töreni ile 368 aday polis memuru yemin ederek kadrolarına atanmışlardır.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan mezuniyet törenimizde, mezun polis memuru adayları tarafından Polis Akademisi Marşı okunmuştur. Trabzon Şehit Meriç Alemdar POMEM Müdürü Sayın Doç. Dr. Taner BORA mezun olan polis memuru adaylarına hitaplarının ardından Polis Akademisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın tebrik mesajı okunmuş ve akabinde Trabzon Valisi Sayın Aziz YILDIRIM mezun olan polis memurları adaylarına hitap etmişlerdir.

Trabzon Valisi Sayın Aziz YILDIRIM ve kıymetli eşi Sayın Güllühan YILDIRIM Hanımefendi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Gürkan ÜÇÜNCÜ, Garnizon Komutanı Sayın P. Albay Cemil UZUNER, Trabzon İl Emniyet Müdürü Sayın Murat ESERTÜRK, İl Jandarma Komutanı Sayın Tuğg. Mustafa ERDEM, Giresun İl Emniyet Müdürü Sayın Recep GÜZELYAZICI, Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ramazan ENİŞ, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Sayın Bnb. Aytaç BAYIRLI, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Trabzon Barosu Başkanı Sayın Av. Duygu KELEŞ AYDIN, Vali Yardımcısı Sayın Hacı Osman HÖKELEKLİ, Ortahisar Kaymakamı Sayın Gürkan DEMİRKALE, Maçka Kaymakamı Sayın Ahmet Huzeyfe ÇAKMAK, İl Müftüsü Sayın Selami AYDIN, Maçka Belediye Başkanı Sayın Koray KOÇHAN, Ortahisar Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Faruk KANCA, İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan USTA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Lokman ARICIOĞLU, BAM 3. Ceza Dairesi Başkanı Sayın Fatih AKSOY, Maçka İlçe Müftüsü Sayın Mehmet CEBECİ, Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Dila BARAN, TKDK Trabzon İl Koordinatörü Sayın Şansal AYDOĞDU, Polis Em. Day. Yar. Derneği Başkanı Sayın Dursun ATMACA’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen törenimiz, 368 aday polis memurunun yemin etmesin ardından aday polis memurlarının protokolü selamlamalarıyla sona ermiştir.