30. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  23 Ağustos 2024

22 Ağustos 2024 tarihinde, Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde 30. Dönem Mezuniyet Töreni 179 aday polis memurunun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan mezuniyet törenimizde, Trabzon Şehit Meriç Alemdar POMEM Müdürü Sayın Doç. Dr. Taner BORA mezun olan polis memuru adaylarına hitaplarının ardından Polis Akademisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın tebrik mesajı okunmuş ve akabinde Trabzon Valisi Sayın Aziz YILDIRIM mezun olan polis memurları adaylarına hitap etmişlerdir.

Trabzon Valisi Sayın Aziz YILDIRIM, Garnizon Komutan V. Sayın P. Albay Cemil UZUNER, Trabzon İl Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Sedat ŞAHİN, Trabzon İl Emniyet Müdürü Sayın Murat ESERTÜRK, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Sayın S.G. Bnb. Aytaç BAYIRLI, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Vali Yardımcısı Sayın Dr. Ali YILMAZ, Vali Yardımcısı Sayın Ercan ÖTER, Vali Yardımcısı Sayın Hacı Osman HÖKELEKLİ, Ortahisar Kaymakamı Sayın Gürkan DEMİRKALE, Maçka Kaymakamı Sayın Şahin DEMİR, İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan USTA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Lokman ARICIOĞLU, İl Müftüsü Sayın Selami AYDIN, İl Müftü Yardımcısı Sayın Mehmet CEBECİ’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen törenimiz, 179 aday polis memurunun yemin etmesin ardından aday polis memurlarının protokolü selamlamalarıyla sona ermiştir.