Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gazi Turgut ASLAN'ın Ziyaretleri
  29 Temmuz 2020

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi darbe girişimine kalkışarak ülkemizi yönetmeye, bölmeye veya kaosa sürükleyerek başkalarının arzu ve emellerine uygun hale getirmeye çalışan, kendilerinin de yaşadıkları bu güzel vatan topraklarına ihanet eden FETÖ/PDY mensubu hainlerin amacı her ne olursa olsun bu asil millet her daim dimdik ayakta toprağına bayrağına dinine namusuna sahip çıkmaya ilelebet devam edecektir.

O hain o kahpe o vicdansız gecenin en büyük tanığı dönemin Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı iken şimdi Devlet Övünç Madalyası sahibi Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gazi Turgut ASLAN ile kıymetli ailesi ve Şehit Hasan GÜLHAN kardeşimizin değerli emaneti 29.07.2020 tarihinde okulumuz Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezine ziyarette bulunarak bizleri onure etmişlerdir.

Ziyaretleri ile okulumuzda eğitimlerine devam eden Bekçi Adaylarımıza bu güzel ülkemizin birlik ve beraberliğe, milletimizin zor günlerin üstesinden gelebilme konusunda her zaman gösterdiği üstün gayretlerine olan inancını ve çalışma azmini bir kez daha gösteren değerli Başkanımıza teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyoruz.